Procesul lui Bercea, amânat de pe o zi pe alta

Telenovela continuă în procesul în care Bercea Mondial este acuzat că şi-a înjunghiat un nepot, şedinţa de marţi fiind amânată pentru următoarea zi. Se pare că motivul amânării este acela că avocaţii interlopului cer judecătoarei să nu mai ia în considerare înregistrările convorbirilor dintre Sandu Anghel şi membrii familiei sale. În aceste înregistrări, Bercea vorbeşte cu familia în limba rromani, iar apărătorii săi contestă traducerea făcută.

„S-a amânat pentru mâine, ora 13.00, pentru dezbaterea unor excepţii de nulitate a unor interceptări din cursul urmăririi penale”, a declarat, marţi, judecătorul Gheorghe Biolan, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Olt.

Şi celălalt dosar, în care Bercea este judecat pentru evaziune fiscală, a fost amânat de magistraţii olteni. De această dată, cauza a fost lipsa apărătorului Mondialului.

Bercea Mondial a fost închis preventiv pe 20 februarie 2011, el fiind acuzat că şi-a înjunghiat nepotul în vârstă de 17 ani, într-un bar din Drăgăneşti Olt. Ionuţ Anghel, zis Mercedes, fiul lui Gheorghe Anghel, zis Felix (fratele lui Bercea), declara la acea dată că unchiul său a intrat în bar împreună cu doi dintre verişorii săi. La scurt timp după arestarea lui Bercea, şi Mercedes şi-a schimbat declaraţia.

Niciun comentariu: