Nicu Vladu, inlocuit de Andrei Iordache la conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina

Nicu Vladu, managerul care a condus aproape doi ani Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, a demisionat din funcţie, locul acestuia urmând să fie luat de Andrei Iordache, fost director al Spitalului de Pneumoftiziologie Scorniceşti şi al Direcţiei de Sănătate Publică Olt. În această dimineaţă, consiliul de administraţie al SJU Olt se va întruni pentru a-l numi pe funcţie pe noul manager, conform unor surse din cadrul unităţii spitaliceşti. După numire, va fi organizată o conferinţă de presă.

Vâlcov a anunţat demisia lui Vladu

La sfârşitul săptămânii trecute, preşedintele PDL Olt, Darius Vâlcov, în cadrul unei conferinţe de presă, a anunţat demisia colegului său de partid Nicu Vladu, de la conducerea Spitalului Judeţean. Vâlcov a argumentat gestul managerului prin faptul că acesta trebuie să se ocupe de campania electorală, fiind desemnat candidatul PDL la Primăria Caracal.

„Am avut o discuţie politică, şi din câte ştiu eu, domnul Vladu şi-a prezentat deja demisia din funcţia de director al spitalului, care intră în vigoare de luni. Acesta urmează să se ocupe de campania electorală, pentru că nu poate să conducă şi spitalul şi să fie şi în campanie la Caracal”, a spus Vâlcov.

Vladu candidează pentru a doua oară la Primăria Caracal, după ce, în 2008, a pierdut la o diferenţă mică de voturi faţă de Gheorghe Anghel.

Iordache, numit astăzi la conducerea SJU

În această dimineaţă, consiliul de administraţie al unităţii spitaliceşti se va întruni pentru a-l numi în funcţie pe Andrei Iordache, susţin surse din cadrul spitalului. După numire, va avea loc o conferinţă de presă.

Iordache este absolvent al Facultăţii de Medicină, în perioada 2007 – 2009 a condus Spitalul de Pneumoftiziologie Scorniceşti, iar de la începutul anului trecut a ocupat funcţia de director executiv al Direcţiei de Sănătate Publică Olt.

Vâlcov a declarat că are încredere în Iordache că va conduce în mod profesionist cea mai reprezentativă unitate sanitară din judeţ, la a cărei modernizare contribuie financiar şi Primăria Slatina.

Niciun comentariu: