Hotii de la Gradina Zoologica Slatina

Chiar în timp ce încercau să fure fier vechi de la Grădina Zoologică din municipiul Slatina, poliţiştii locali au reuşit să dea peste cap planurile pe care şi le făcuseră mai mulţi cetăţeni de etnice rromă.
Joi după-amiaza, aceştia au fost prinşi chiar în momentul în care voiau să fure lemne şi fier vechi din incinta Zoo, situată la ieşirea din oraş. Cei patru bărbaţi şi o femeie, căci aceştia sunt infractorii, au fost surpinşi de camerele de supraveghere instalate în zonă chiar când îşi încărcau căruţele, cu care veniseră la furat, cu lemne şi fier vechi. Bunurile pe care le furau voiau, ulterior, să le comercializeze. Cum au fost prinşi în fapt, poliţiştii locali slătineni au fost nevoiţi să îi ridice şi să-i ducă la Poliţia municipiului Slatina, oamenii legii de aici fiind cei care au continuat cercetările.
„Am prins un bărbat şi o femeie, ambii de etnie rromă, care transportau într-o căruţă aproximativ o tonă de fier provenit din stâlpi şi plase de fier de la Grădina Zoologică aflată în Pădurea Strehareţi dn muncipiul Slatina. Alţi doi bărbaţi, de aceeaşi etnie, au fost surprinşi în zona Vinalcool, încercând să fure o căruţă plină de lemne. Toţi patru au fost predaţi Poliţiei Municipiului Slatina, pentru continuarea cercetărilor. Am reuşit să-i prindem în flagrant mulţumită camerelor de supraveghere instalate în zonă, faptele lor putând fi probate şi cu imagini surprinse de camerele video”, a precizat Adrian Pop, directorul Poliţiei Locale Slatina.

Niciun comentariu: