Scandal într-un bar din Drăgăneşti. Bercea Mondial, acuzat că şi-a înjunghiat nepotul

Bercea Mondial s-a ales cu dosar penal pentru tentativă de omorNepotul lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a ajuns aseară la Spitalul Judeţean din Craiova în stare gravă. Tânărul a fost înjunghiat în spate, în zona plămânilor.
Mascaţii au înconjurat curtea unităţii medicale din Bănie, unde este internat Mercedes. Rudele băiatului spun că Bercea Mondialu ar fi cel care l-a atacat. „A venit în barul în care noi jucam biliard. A scos un cuţit şi l-a înjunghiat. Avea la el şi o sabie. Bercea Mondialu a gonit şi toţi martorii de acolo, după care s-a făcut nevăzut“, a spus Cătălin Anghel, unul din fraţii victimei.

Acuzat de tentativă de omor
Bercea Mondialu este de negăsit pentru moment. Poliţiştii au întocmit pe numele lui un dosar penal pentru tentativă de omor. Scandalurile între preşedintele ţiganilor din Drăgăneşti-Olt se ţin lanţ de ani de zile. Bercea s-a certat în nenumărate rânduri cu rudele sale, cel mai recent scandal fiind cauzat de o proprietate imobiliară pe care şi afaceristul, şi fraţii săi o revendică.
Personal controversat în Oltenia, Bercea Mondial a reuşit să se „înrudească“ mai întâi cu Theodor Stolojan, care este naşul unuia dintre fiii lui, apoi cu fratele preşedintelui Băsescu, acesta având-o drept fină pe una dintre nepoatele lui Sandu Anghel.
Mascaţii au păzit intrarea la Unitatea de Primiri Urgenţe Craiova unde lui Mercedes i s-a acordat primul ajutor

Vom reveni cu amănunte!

Niciun comentariu: