O tanara din Mexic, in greva foamei pentru a obtine o invitatie la nunta regala britanica


 Estibalis Chavez, o tanara de 19 ani din Mexic, s-a "mutat" de 10 zile pe strada, in fata Ambasadei Marii Britanii in Mexico City, si a intrat in greva foamei, spunand ca incearca, in acest fel, sa obtina o invitatie la nunta Printului William cu Kate Middleton, programata pe 29 aprilie, la Westminster Abbey din Londra, anunta HuffingtonPost.​
Tanara de 19 ani nici nu se gandeste sa renunte la planul ei si a povestit ca si-a jurat sa fie prezenta la viitoarea nunta regala britanica, in conditiile in care atat ea, cat si mama ei sunt "fane" ale Printesei Diana.
Printul William (28 de ani) si Kate Middleton (28 de ani) s-au logodit in octombrie 2010, in timp ce se aflau in vacanta in Kenya. Cei doi urmeaza sa locuiasca, dupa nunta, in Tara Galilor, unde William va continua sa serveasca in Fortele Aeriene britanice.
William si Kate s-au cunoscut in septembrie 2001, la University of St. Andrews din Scotia, unde amandoi studiau Istoria artei. Ei s-au despartit pentru scurta vreme in 2007.
Nunta celor doi va avea loc la 30 de ani de la nunta Printului Charles cu Diana, considerata unul dintre cele mai importante evenimente ale secolului trecut.

Niciun comentariu: