Miron Cozma şi Marinela Niţu s-au căsătorit!


Miron Cozma s-a căsătorit cu mai vechea sa dragoste, cantăreaţa Marinela Niţu, la mai puţin de două luni de la pronunţarea divorţului acestuia. Ceremonia a avut loc sâmbătă, în Scheii Braşovului, într-un cadru restrâns, notează Realitatea.net.
Presa mondenă scrie că Miron Cozma şi Marinela Niţu nu şi-au invitat nici măcar prietenii. Relaţia dintre cântăreaţă şi fostul lider al ortacilor din Valea Jiului a fost una destul de zbuciumată. Cei doi s-au cunoscut în 1996, iar legătura dintre ei a continuat o perioadă chiar şi după ce "Luceafărul Huilei" a ajuns în închisoare.S-au despărţit, iar Marinela s-a căsătorit cu un om de afaceri italian, stabilit în Statele Unite. Şi Miron Cozma a fost căsătorit cu avocata Monica Ionescu, dar mariajul s-a destrămat anul trecut.
Căsătoria-surpriză vine la numai o lună de zile după ce Marinela anunţa că a fost recucerită de italianul Mario, fostul ei soţ şi că îşi doreşte să facă şi un copil cu acesta: “(…) Dacă îmi va arăta că este aşa cum spune, m-aş mărita cu el pentru a doua oară. Am avut o seară romantică, la Los Angeles, şi mi-a dat inelul de logodnă. Iubitul meu e bun la toate: îmi găteşte spaghetti, pizza, tot felul de bunătăţi, e bun la manichiură, la pedichiură, şi la pat(…)”, a declarat atunci Marinela pentru ziarul Naţional.

Niciun comentariu: