Cazul Gaman-Barboianu inginde spiritele in Liga lui Mitica

Derularea acestui caz o urmariti zilnic si pe http://liga-lui-mitica.blogspot.com/
UPDATE 22:13 Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu au explicat de ce nu au dorit să jure pe Biblie, contrazicându-l pe Adrian Mititelu. Găman a spus că-şi doreşte să se întoarcă la Craiova, dar doar în anumite condiţii:
"Aştept decizia comisiei şi sper să se facă dreptate. nu am vrut să ne juram pe Biblie pentru că e un lucru pueril şi aceste gesturi nu sunt acceptate ca probe. Normal că m-am uitat in ochii lui Mititelu când am vorbit cu el, unde să mă uit, la pantofi? Sper să mă întorc la Craiova, dar după câţiva ani de străinatate. Universitatea e echipa mea de suflet.Mai vorbesc cu Piţurcă din când în când, îmi dă sfaturi profesionale", a declarat Găman.

Ştefan Bărboianu a declarat că speră să devină jucător liber pentru a reveni pe terenu de joc.

"Ne e greu, ne dorim să revenim cât mai repede.Sper să devin jucător liber, pentru că nu ma voi da bătut. Nu pot să tac, atâta timp cât am dreptate. Am văzut că domnul Mititelu a spus că sunt drogat, dar dânsul ar vrea ca eu să tac când ţipă el.Vorbesc mereu cu jucătorii de la Craiova şi speră să - şi revină mai repede dupa aceasta situaţie. Mi-e dor de echipa naţională şi sper să revin cât mai repede în circuit", a declarat fundaşul.

UPDATE 21:50 Conform lui Adrian Mititelu, se pare că cei de la Comisia pentru soluţionarea litigiilor a amânat cazul "Găman-Bărboianu" pentru 15 februarie: "S-a amânat decizia, următorul termen va fi pe 15", a spus Mititelu pentru ProSport.
--------------------------------------------------------------------------------
UPDATE 21:28 S-au terminat audierile în cazul Găman, Bărboianu vs Craiova. După peste trei ore de audieri, în sfârşit Comisia va face un anunţ, în câteva minute. Rămâneţi pe www.prosport.ro pentru detalii.
--------------------------------------------------------------------------------
UPDATE 18:00: Găman, Bărboianu şi Mititelu au intrat în sală, unde au început audierile. Cei 3 nu s-au întâlnit în prealabil pe holurile sediului LPF.
--------------------------------------------------------------------------------
UPDATE 17:10 Găman şi Bărboianu au intrat în sediul LPF, fără să dea declaraţii.
--------------------------------------------------------------------------------
UPDATE 17:00 Găman şi Bărboianu au ajuns la sediul LPF, dar aşteaptă în maşină să fie chemaţi în clădire, dorind să evite astfel contactul cu Adrian Mititelu.
--------------------------------------------------------------------------------
UPDATE 15:40 - Adrian Mititelu a sosit la sediul LPF la ora 14:55, dar Găman şi Bărboianu încă nu au ajuns, deşi şedinţa trebuia să înceapă la ora 15:00. În caz că cei doi jucători nu se vor prezenta la şedinţă, ei riscă să fie amendaţi sau chiar suspendaţi.
--------------------------------------------------------------------------------
Ieri, cu o zi înaintea întrunirii Comisiei pentru soluţionarea litigiilor, care va rezolva cazul lui Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu, la LPF şi-a făcut apariţia Victor Piţurcă. Fostul selecţioner s-a văzut cu Mitică Dragomir. Gestul lui Piţi e cel puţin ciudat, în contextul în care azi s-ar putea da o decizie la LPF.

Întâlnirea a survenit la o săptămână după ce ProSport a dezvăluit mişcările din fotbalul românesc, cazul lui Găman creând două alianţe în Liga I: una formată din Piţurcă şi Mitică Dragomir şi cealaltă compusă din Mititelu şi Mircea Sandu. Conform unor surse din cadrul ligii, fostul tehnician al oltenilor s-a dus direct în biroul lui Dragomir, cei doi stând de vorbă toată după-amiaza. Se pare că Piţurcă mizează pe ajutorul lui Mitică pentru ca Liga să-l declare liber pe fundaşul Valerică Găman. Chestionat pe această temă, preşedintele LPF a reacţionat dur când a venit vorba despre întâlnirea cu Piţi. "Numai un cretin sau un dobitoc ar putea să creadă că venirea lui Piţurcă la LPF înseamnă că ne băgăm peste cazul lui Găman şi Bărboianu. Este o instituţie publică şi poate veni oricine, iar Piţi a vorbit cu Vali Alexandru", a declarat Dragomir.

Jucătorii şi Mititelu, obligaţi să stea faţă-n faţă!
Deşi au evitat să se întâlnească în public, Găman, Bărboianu şi Mititelu vor fi nevoiţi să dea ochii unii cu alţii astăzi pentru prima dată de la izbucnirea scandalului. Cele două părţi au fost somate de comisia care analizează dosarul să se prezinte la audieri, urmând să dea câte o declaraţie în legătură cu cele întâmplate. "Dacă cineva dintre cei trei nu va veni, riscă mult! Jucătorii pot fi şi suspendaţi", a dezvăluit o sursă din cadrul LPF.
--------------------------------------------------------------------------------
Telefoanele sunt periculoase. Nu pot spune mai multe, decât că dosarul va ajunge la Parchet
Adrian Mititelu, finanţator Craiova

Nu am vorbit deloc cu Piţurcă, deşi îmi este prieten. Am alte probleme pe cap şi am fost plecat. El poate să vină mereu la LPF, că este şomer
Vali Alexandru, secretar general LPF

Desfăşurarea cazului "Găman-Bărboianu"
-18 ianuarie 2011: Cei doi fug din cantonamentul Craiovei
-25 ianuarie 2011: La LPF are loc prima şedinţă în care se dezbate cazul "Găman - Bărboianu", unde avocaţii celor doi cer ca jucătorii să devină liberi
-30 ianuarie 2011: Găman ajunge la Vitesse Arnhem, unde face şi vizita medicală, însă transferul cade din cauza incertitudinii
-1 februarie 2011: Mititelu anunţă că Găman este dorit de Dnepr. Fundaşul acuză că totul e un fals!

Niciun comentariu: