Bercea Mondial, prins de ofiteri SRI si ai IGPR in sectorul 5 din Bucuresti


Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a fost arestat sambata de ofiteri SRI si de politisti din cadrul IGPR in sectorul 5 din Bucuresti, anunta televiziunile de stiri, citand o informatie difuzata de Parchetul General. El fusese dat in consemn la frontiera, dupa ce, joi seara, si-ar fi injunghiat un nepot, care in urma incidentului a fost dus la Spitalul Judetean din Craiova.
Potrivit informatiilor, Bercea Mondial este transportat in prezent spre Parchetul de pe langa Tribunalul Olt, ai carui procurori se ocupa de acest caz.
Politistii din Olt au fost solicitati joi seara sa intervina intr-un local din orasul Draganesti-Olt, unde a avut loc un scandal intre mai multi membri ai familiei lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, in urma caruia un tanar a fost taiat cu cutitul.
Ion Anghel, unul dintre barbatii implicati in scandal, afirma ca trei tineri, rude cu Bercea Mondial, jucau biliard intr-un bar din orasul Draganesti, iar la un moment dat si-a facut aparitia Bercea Mondial, insotit de mai multe persoane, care i-ar fi atacat.
In urma incidentului, tanarul a fost dus la Spitalul Judetean din Craiova, unde au fost mobilizati zeci de mascati pentru a preveni un eventual scandal care ar fi putut sa izbucneasca in incinta unitatii medicale.
Familia lui Sandu Anghel se afla de mai mult timp in conflict cu cea a nepotului sau Ionut Anghel.
In noiembrie 2010, Bercea Mondial a fost implicat intr-un conflict cu acelasi nepot, Ionut Anghel. Atunci, Bercea Mondial a ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta din Slatina dupa ce masina sa a fost lovita din spate de cea a nepotului sau.
Bercea Mondial este cunoscut ca facand parte din lumea interlopa din judetul Olt, presa relatand ca acesta a fost implicat in mai multe lupte intre gruparile interlope, iar in urma cu cativa ani a fost cercetat pentru evaziune fiscala.
In februarie 2010, Mircea Basescu, fratele sefului statului, a botezat-o pe nepoata lui Bercea Mondial.

Niciun comentariu: