Tradari si jocuri de culise in politica olteana

Pentru a-şi atinge scopul, PSD Olt se foloseşte de toate mijloacele, unele depăşind limita normalului. Candidatura lui Daniel Bărbulescu în zona de Nord este o mare problemă, probabil un viitor eşec. Mai ales după ce deputatul de Olt, Nicolae Stan „BULĂ” şi-a anunţat candidatura ca independent.

Drept pentru care conducerea PSD Olt a încercat – reuşind în parte – să forţeze pe unii candidaţi să-şi retragă candidatura. În acest fel social democraţii olteni au considerat că este drept să înceapă cumpărarea potenţialilor adversari din colegiile unde aceştia au probleme.
Primii atacaţi au fost cei din PRM, mai exact candidaţii Iulian Popescu – Colegiul Scorniceşti şi Gheorghe Zlăvog – Colegiul Piatra-Olt. Cei doi peremişti doresc retragerea din cursa electorală. Candidaţii de pe colegiile 2 şi 3 pentru ocuparea unui post de deputat, din partea Partidului România Mare, şi-au depus ieri la Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţeană numărul 30 judeţul Olt cererile de retragere a candidaturilor. Aşadar, în cursul zilei de astăzi (n.r. – 7 noiembrie 2012), cererile depuse de cei doi candidaţii urmează a fi soluţionate de către membrii BECJ Olt.
Supărat şi dezamăgit de decizia pe care au luat-o cei doi peremişti preşedintele Vasile Popa a declarat pentru Gazeta Oltului următoarele: „Nu am ce să discut cu privire la ce au făcut aceşti doi escroci care au luat bani de la USL. Vâlcov şi Stănescu au ales să joace dur prin cumpărarea candidaţilor de la partidele adverse. Au vrut să îmi termine partidul aceşti escroci”. Referitor la faptul că şi preşedintele Popa ar fi fost văzut în cursul zilei de ieri la Primăria Slatina, acesta a confirmat vizita şi a spus că merge des acolo deoarece are probleme administrative. În acelaşi context se zvoneşte şi faptul că democrat liberalii olteni ar fi fost „curtaţi” spre a fi cumpăraţi. Se zvoneşte că şi Ana Anghel, candidata Alianţei România Dreaptă pe Colegiul 3 – Camera Deputaţilor, s-ar retrage din cursa electorală. Acesteia fiindu-i promis postul de viceprimar la Primăria Slatina. dacă va fi sau nu aşa rămâne de văzut în viitorul apropiat.

Niciun comentariu: