Spitalul Judetean Slatina va fi reabilitat complet

Semnalele pozitive pentru reabilitatea arhitecturală, şi nu numai, vin din partea reprezentanţilor Consiliului Judeţean Olt.
 
Lucrările de reabilitare şi modernizare a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina vor începe, cel mai probabil, anul viitor. Până atunci, autorităţile judeţene caută modalităţi pentru a accesa finanţări pe proiecte europene.
 „Aşteptăm de mult timp un asemenea proiect la spitalul nostru, pentru că se simte nevoia unei schimbări majore în ceea ce priveşte reabilitarea unităţii medicale, care funcţionează de ani buni. (...) Prin intermediul acestui proiect vom reuşi să oferim condiţii mai bune pacienţilor, pentru că anual sunt consultate şi internate aici mii de persoane. Apreciem ajutorul oferit de preşedintele Consiliului Judeţean Olt, Paul Stănescu, care are ca prioritate îmbunătăţirea sistemului medical din judeţ”, a afirmat Andrei Iordache, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina. Acesta a mai spus că proiectul reabilitării unităţii spitaliceşti pe care o conduce face parte dintr-o stategie investiţională pe termen lung a CJ Olt, până în prezent fiind modernizate mai multe secţii medicale ale acesteia.

Niciun comentariu: