Schimbare in conducerea Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Olt

Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Olt, parte componentă a Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea Sud-Vest Oltenia, are din luna octombrie un nou comisar şef adjunct, în persoana Angelicăi Filotie.

Schimbarea s-a produs la scurt timp după ce CJPC Olt şi-a pierdut personalitatea juridică şi a trecut în administrarea regionalei de la Craiova. Noua şefă vine tot din cadrul instituţiei şi a ocupat în ultimii patru ani postul de consilier juridic.
 „Ocup funcţia de comisar şef adjunct din 10 octombrie. Este o promovare temporară, de maximum şase luni, până când va fi organizat concursul pentru ocuparea postului de conducere a Comisariatului pentru Protecţia Consumatorilor Olt. Nu pot spune că am întâmpinat greutăţi de la preluarea conducerii instituţiei, deoarece am fost obişnuită cu sistemul, lucrez în cadrul comisariatului din 2008, până la numirea de luna trecută am fost consilier juridic”, a declarat Angelica Filotie (foto), comisar şef adjunct CJPC Olt.
În ceea ce-l priveşte pe fostul şef al instituţiei, Dumitru Onică, cel care conducea CJPC Olt din 2010, se pare că acesta se află în prezent în concediu. La începutul lunii octombrie, cele 42 de structuri judeţene din cadrul Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor au fost desfiinţate, fiind create în schimb opt comisariate regionale pentru protecţia consumatorilor. Astfel, judeţele Olt, Vâlcea, Gorj, Dolj şi Mehedinţi sunt în prezent în subordinea Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea Sud-Vest Oltenia, aşa cum s-a mai întâmplat şi în perioada 2007-2010.

Niciun comentariu: