Locatarii din G6 au fost mutati

Un bloc ingrijit, geamuri curate, acoperite cu perdele si glastre cu flori, si liniste pe holuri. Asa arata acum blocul de locuinte sociale de la Concis, in care au fost mutate de curand 53 de familii din imobilul G6. In urma lor a ramas prapadul.
Cei care nu au acumulat datorii mari la chirie si intretinere s-au mutat, rand pe rand, din G6 in casa noua. 53 de familii cu o situatie financiara precara si-au luat in primire camerele renovate si au inceput sa isi amenajeze asa cum au putut caminul. Această doamnă tocmai isi desface bagajele si isi aranjeaza lucurile in cameră.

Are un copil de doi ani si îndura cu greu mizeria si scandalurile din G6. Acum se bucura de incaperea mare si curata, dar mai ales de linistea de aici. La capatul holului, o alta familie cu doi copii bolnavi si-a pus in ordine totul in noua locuinta si asteapta contorul pentru curentul electric. Noul bloc de locuinte sociale a fost cumparat de Primaria Slatina si renovat complet.
Chiariasii au insa mici nemultumiri, legate de uşile de la toatele, dar constructorul a primis ca va rezolva problema cel târziu saptamana viitoare. Asa ca oamenii nu isi doresc deca sa pastreze imobilul ingrijit. In blocul G6 au mai ramas cateva familii care au acumulat datorii mari la chirie si intretinere. Acestea vor fi evacuate, pentru că imobilul urmeaza sa fie daramat.
Blocul G6 a fost renovat de autoritatile locale, insa a fost distrus in cativa ani de chiriasi. Camerele au fost lasate fara usi, toaletele distruse, geamurile sparte. Iar acum, dupa mutarea familiilor in celalalt imobil, gunoaiele sunt la tot pasul.

Niciun comentariu: