Dariuse, cui ne lasi?!

Darius Valcov, actualul primar al municipiului Slatina, unul dintre fostii sustinatori ai presedintelui Basescu pe cand conducea organizatia judeteana Olt a PDL se pare ca a imprumutat de la acesta din proastele obiceiuri comuniste.
 
Chiar daca scaunul de senator îl aşteaptă, nici pe cel de primar parca nu ar vrea sa il piarda, asa ca mai zilele trecute l-a si "numit" drept succesor la Primaria Slatina pe fostul city-manager si omul sau de incredere, Minel Prina.
 
In opinia lui Darius Valcov,  Minel Prina, actual viceprimar, este persoana cea mai potrivită pentru a conduce destinele slatinenilor în următorii ani. Au fost o echipa înca din 2004 şi au lucrat cu toţii pentru Slatina, dar gurile rele spun ca au "lucrat" si pentru ei.
 Pentru a-l inscauna drept primar pe Minel Prina, aceleasi guri rele spun ca Darius Valcov impreuna cu conducerea judeteana a USL vor da voturi candidatului ARD - Ana Anghel pentru ca aceasta sa ajunga deputat pe Colegiul 3 Piatra Olt, Prina scapand astfel de un contracandidat puternic pentru functia de primar.
Valcov ar vrea sa lase "tronul" succesorului sau Prina, dar sa vedem ce zic si slatinenii, mai ales ca viceprimarul Slatinei este cercetat in mai multe dosare de coruptie. nefiind strainse pare de deturnarile de fonduri publice din bugetul Primariei Slatina!
Vom trai si vom vedea!

Niciun comentariu: