Birourile permanente stabilesc vineri calendarul audierilor ministrilor din cabinetul Ponta. Luni, noul guvern ar putea primi votul Parlamentului

Birourile Permanente ale Camerei Deputatilor si Senatului urmeaza sa se reuneasca, vineri dimineata, pentru a stabili calendarul audierilor ministrilor propusi in Cabinetul Victor Ponta.
Conform unei declaratii facute miercuri de chestorul Senatului Radu Berceanu, propunerea care se va discuta in cadrul Birourilor Permanente reunite va fi ca luni, incepand cu ora 10:00, sa aiba loc sedintele comisiilor de specialitate pentru audierea ministrilor propusi, dupa care se va intruni plenul reunit, pentru a da vot asupra noului guvern.

Programul de guvernare si lista ministrilor propusi in Cabinetul Ponta si fost depuse, joi seara, la Parlament, de catre ministrul delegat desemnat pentru relatia cu Parlamentul, Mircea Dusa. Documentele au fost depuse la cabinetul presedintelui Camerei Deputatilor.

Programul de guvernare de aproximativ 50 de pagini exista o serie de prevederi de interes care vizeaza, printre altele:
  • cresterea economica;
  • crearea de locuri de munca;
  • posibilitatile de recuperare a prejudiciilor aduse de guvernul PDL pensionarilor si reintregirea salariilor bugetarilor.

Niciun comentariu: