Bercea a făcut recurs la decizia de demolare a uneia dintre casele sale

Judecătoria Sfântu Gheorghe a decis marţi că imobilul deţinut de Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, pe strada Ecaterina Teodoroiu din Slatina, la intrarea în parcarea Profi, este construit ilegal. Interlopul are obligaţia să dărâme casa, urmând să plătească şi cheltuieli de judecată. Cum decizia nu a fost definitivă, avocaţii lui Bercea au atacat-o cu recurs, cazul ajungând pe masa judecătorilor Tribunalului Covasna.
Municipalitatea slătineană a primit undă verde pentru a-i dărâma încă o casă lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, potrivit deciziei magistraţilor Judecătoriei Sfântu Gheorghe. Este vorba despre imobilul construit de interlopul din Drăgăneşti-Olt pe strada Ecaterina Teodoroiu, acesta folosind actele unei alte case pentru a obţine autorizaţia de construcţie. De asemenea, Mondialul trebuie să plătească şi 3.800 de lei, reprezentând cheltuieli de judecată.

A treia casă, pe urmele primelor două

De asemenea, Primăria Slatina mai are un proces cu Bercea şi pentru construirea unei alte case, pe strada Piteşti, lângă restaurantul Roky. Municipalitatea a primit deja două decizii favorabile, atât din partea magistraţilor Judecătoriei Slatina cât şi a celor de la Tribunalul Olt. În acest moment, dosarul se află la Curtea de Apel Craiova.


Bercea a construit în Slatina opt case, toate identice, dar niciuna cu autorizaţie de construcţie. Pentru patru dintre imobile, cu sprijinul justiţiei oltene şi al unor angajaţi ai primăriei, Mondialu’ a câştigat procesele cu municipalitatea.

Primăria Slatina l-a acţionat în instanţă şi a început să dea amenzi, însă niciodată nu l-a sancţionat pe adevăratul proprietar al imobilelor, întrucât Bercea avea grijă să vândă fictiv casele. Astfel că în instanţă plângerile Primăriei erau respinse ca nefondate.

Niciun comentariu: