Lady Gaga va susţine un concert pe National Arena din Bucureşti, pe 16 august, a anunţat vedeta pe contul său de Twitter şi pe pagina de Facebook. Potrivit Mediafax, cântăreaţa a postat pe contul său de Twitter, (@ladygaga) datele următoarelor sale concerte din Europa, din cadrul turneului "Born This Way Ball".

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) a anunţat crescătorii de animale că, în perioada 9 aprilie - 18 mai, sunt așteptați să depună cererile de solicitare a primei pe cap de animal speciile ovine/caprine din cadrul plăților naționale directe complementare - sectorul zootehnic, informează NewsIn.
Pentru a beneficia de prima pe cap de animal speciile ovine/caprine, solicitantul trebuie să se prezinte la centrele judeţeane/locale ale APIA sau a municipiului Bucureşti, cu documentele necesare.
Depunerea cererilor se poate face individual, prin reprezentant legal (cu procură notarială) sau prin intermediul reprezentantului asociațiilor crescătorilor de ovine/caprine legal constituite, conform legii,  cu acordul scris al solicitantului.
Cererile pot fi completate şi online prin accesarea site-ului www.apia.org.ro, pentru producătorii agricoli care solicită prima pe cap de animal pentru un efectiv mai mare de 500 capete femele ovine/caprine.

Niciun comentariu: