Belinski nu ar refuza candidatura la CJ Olt

Fostul director al ANL şi fost consilier judeţean, om politic cu state vechi în PSD, Pavel Belinski a trecut în urmă cu câteva săptămâni la UNPR.
Acesta a decis să se alăture echipei uneperiştilor, acolo unde se află preşedinte de organizaţie judeţeană bunul său prieten Ion Toma. Ceea ce-l recomandă pe fostul consilier judeţean este experienţa şi competenţa sa în slujba politicului. Acesta a declarat în repetate rânduri ca în politică urmăreşte doar interesele cetăţenilor. Dacă este aşa vom vedea în viitor, cert este că în UNPR acesta are planuri mari pe care vrea să le pună în aplicare. Referitor la alegerile locale din 10 iunie cei de la UNPR Olt lucrează intens la listele cu candidaţi pentru primăriile din judeţ şi funcţiile de consilieri judeţeni ori locali. În ceea ce priveşte candidatura la Consiliul Judeţean Olt uneperiştii se pare că nu s-au înţeles încă asupra candidatului.
Deşi în prima fază s-a spus că cel care va intra în lupta cu Paul Stănescu, actualul preşedinte al CJ va fi chiar senatorul Ion Toma, acum se pare că lucrurile tind să se schimbe. Spunem acest lucru datorită faptului că uneperiştii încă nu s-au hotărât asupra acestui aspect. Mai mult chiar din declaraţiile lui Pavel Belinski reiese faptul că şi acesta şi-ar dori o posibilă candidatură pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Olt.
  „Voi candida cel puţin pentru un mandat de consilier judeţean. Spun cel puţin, pentru că sunt pregătit să-mi asum şi o candidatură la Preşedinţia Consiliului Judeţean Olt, dacă partidul mi-o va cere. Aşa cum spuneaţi la început, nu sunt un începător în ale politicii, dar am încredere că a venit un moment în care oamenii profesionişti, oamenii serioşi şi responsabili sunt chemaţi să se pună în slujba comunităţii. Vine un moment în viaţă în care trebuie să ne implicăm cu toţii în comunitatea noastră, pentru că doar aşa vom putea să dezvoltăm judeţul Olt”, a precizat uneperistul oltean.

Niciun comentariu: