Opt percheziţii sunt efectuate în cazul Boldea

Opt percheziţii au loc, în această dimineaţă, în cazul Boldea, cinci dintre ele la adrese din Galaţi, iar trei în municipiul Bucureşti, informează NewsIn.
Procurorii de la Crimă Organizată au mers joi dimineaţă la casa din Galaţi a lui Mihail Boldea, dar, la ora transmiterii acestei ştiri, nu au intrat încă în locuinţă.
Mihail Boldea a plecat din ţară în data de 17 martie, iar, potrivit unor surse, ar fi fost reperat ultima oară în Turcia.
Instanţa supremă va judeca azi propunerea procurorilor DIICOT Galaţi de arestare preventivă în lipsă a deputatului Mihai Boldea. 
Deputatul Mihail Boldea este acuzat de două infracţiuni de constituire a unui grup infracţional organizat, de instigare la fals material în înscrisuri oficiale în formă continuată, participaţie improprie la fals intelectual în formă continuată prevăzută, fals în înscrisuri sub semnătură privată prevăzută în formă continuată, uz de fals în formă continuată, înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave în formă continuată, tentativă la înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave în formă continuată, instigare la fals privind identitatea în formă continuată, instigare la fals în declaraţii, complicitate la spălare de bani în formă continuată, spălare de bani în formă continuată.

Niciun comentariu: