Liberalii l-au exclus, social-democraţii l-au luat de bun

Ieri la PDL, astăzi la PSD, acum câteva luni pe la PNL, nici el nu mai ştie exact din ce formaţiune politică mai face parte.
Vorbim despre edilul oraşului Scorniceşti, Constantin Nedelea, care, de câteva săptămâni, se joacă cu nervii liderilor politici de la Olt, care se bat să-l pună pe liste la alegerile locale din iunie. Supăraţi că le tot joacă feste şi că astăzi este candidatul lor şi mâine nu mai este, liberalii olteni l-au exclus din PNL. Un lucru deloc surprinzător având în vedere faptul că actualul edil a fost deja anunţat de social-democraţi ca fiind candidatul cu cele mai mari şanse să iasă la Primăria Scorniceşti din partea PSD-ului.
Excluderea lui Constantin Nedelea din PNL nu l-a supărat prea tare pe actualul edil, asta datorită simpatiei deja anunţate a acestuia faţă de PSD. Nu de puţine ori edilul din Scorniceşti şi-a arătat în mod public simpatia pentru formaţiunea politică condusă de social-democraţi. Primarul din Scorniceşti a mers pe acelaşi principiu pe care mai marii politicieni, adică acela că se foloseşte cât se foloseşte de un partid, după care se mută „cu sufletul” spre formaţiunea politică aflată la guvernare, în acest caz PDL-ul. Aşa a reuşit Nedelea să-i ameţească pe democrat-liberali, doar, doar o primi şi el ceva ajutor financiar de la centru, lucru confirmat chiar de un apropiat al primarului, deputatul PSD de Olt Nicolae Stan.
Recent, acesta a declarat că primarul din Scorniceşti se duce „după bani la PDL”. Că a mers cu „sorcova” pe la PDL nu mai surprinde pe nimeni, dar faptul că va fi candidatul social-democraţilor olteni este chiar o surpriză pentru democrat-liberali, care sperau să meargă pe mâna edilului. Acum, rămâne de văzut dacă zilele acestea Constantin Nedelea se va răzgândi, având în vedere faptul că cel mai târziu la sfârşitul acestei săptămâni vor fi făcute publice listele cu candidaţii de la PSD. 

Niciun comentariu: