Bărbatul care a împuşcat opt persoane la Bucureşti a fost arestat pentru 29 de zile

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis arestarea preventivă pentru 29 de zile a bărbatului care a ucis două femei şi a rănit alte şase persoane după ce a deschis focul într-un coafor din Capitală, din zona Perla, informează NewsIn. Decizia nu este definitivă, aceasta poate fi atacată cu recurs la 24 de ore de la pronunţare.
Procurori ai Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au solicitat instanţei de judecată, astăzi, arestarea preventivă, pentru o perioadă de 29 de zile, a lui Gheorghe Vlădan, pentru omor calificat şi deosebit de grav şi tentativă la omor calificat şi deosebit de grav.
Ieri, în jurul orei 17.30, inculpatul a executat mai multe focuri de armă asupra persoanelor aflate într-un salon de coafură situat în Bucureşti, unde lucra soţia sa, încercând să o ucidă pe aceasta.
În urma atacului realizat cu o armă de foc (pistol marca Glock de calibru 9 mm), inculpatul a ucis două femei, una dintre ele fiind soţia lui, şi a rănit alte şase persoane.
Vlădan are 53 de ani şi este angajat ca şofer la Policlinica MAI.

Niciun comentariu: