Angajată a Primăriei Făgeţelu, găsită moartă în baie

tânără de 29 ani, din comuna olteană Făgeţelu, şi-a pierdut viaţa, duminică seara, într-un mod tragic. Mihaela Turcu, angajată a Primăriei din localitate, a avut parte de o moarte care a şocat pe toată lumea.
Tânăra a fost găsită fără suflare chiar de soţul ei, după două ore de când aceasta intrase în baie, pentru a-şi face un duş. Tocmai îşi vopsise părul şi vroia să se spele. Observând dispariţia soţiei sale, care mai tot timpul muncea prin casă, acesta s-a dus să o caute. Şi, astfel, el a fost cel care a făcut macabra descoperire. Bărbatul şi-a găsit aleasa vieţii moartă în cada din baie, cu capul în apă. Acesta a sunat de urgenţă la 112, însă cadrele medicale din cadrul Staţiei Scorniceşti a Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt nu au mai avut ce să facă.
Potrivit celor declarate de doctorul Adrian Popa de la Ambulanţa Olt, echipajul de pe salvare s-a deplasat la faţa locului şi nu a putut decât să constate decesul, având în vedere că trecuseră două ore de când soţul tinerei nu o mai văzuse prin casă. Ţinând cont că în baie exista un boiler instant pe gaze, a fost luată în calcul varianta că Mihaela Turcu s-a intoxicat cu monoxid de carbon, iar apoi aceasta s-a înecat în apa din cadă. Şi o echipă operativă din cadrul Poliţiei oraşului Scorniceşti s-a deplasat în localitatea Făgeţelu, pentru a face cercetări şi a stabili cauzele şi împrejurările care au dus la moartea tinerei. „Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că o tânără din comuna Făgeţelu a fost găsită moartă în cada din baia locuinţei sale. La faţa locului, s-a deplasat o echipă operativă care a constatat că pe trupul neînsufleţit al tinerei nu există urme de violenţă, nefiind suspiciuni de omor. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, pentru efectuarea necropsiei”, ne-a spus comisarul şef Claudia Radu de la Poliţia Olt.
Doar în urma autopsiei, care va fi efectuată în această dimineaţă, vom afla cu exactitate care a fost cauza morţii angajatei Primăriei Făgeţelu. Medicul legist va fi cel care va da verdictul în această privinţă. Din spusele lui Mihai Turcu, viceprimarul comunei Făgeţelu, Mihaela Turcu lucra în cadrul administraţiei locale de şase ani de zile şi era asistent social: „Îşi făcea treaba foarte bine. Se ocupa cu acordarea ajutoarelor sociale şi se implica şi în anchetele sociale făcute de primărie. Ne pare rău de ce s-a întâmplat”. Pe lângă soţul său, tânăra lasă în urmă şi o fetiţă de patru ani.

Niciun comentariu: