PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea miercuri si joi

Miercuri vremea va fi rece, geroasa in orele diminetii in majoritatea zonelor. In vestul, centrul si nordul tarii cerul va fi mai mult noros si, mai ales dupa-amiaza si noaptea, va ninge, informeaza Agentia Nationala de Meteorologie, citata de Mediafax.
Vantul va prezenta intensificari in Campia de Vest si in zona de munte, viscolind si spulberand temporar zapada. In restul teritoriului innorarile vor fi doar temporare, izolat va fulgui spre seara si noaptea, iar vantul va deveni in general moderat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -10 si 0 grade, iar cele minime intre -12 si -2 grade. Pe arii restranse in sudul si sud-estul tarii se va semnala ceata asociata si cu depunere de chiciura, indeosebi dimineata.

La Bucuresti vremea va fi rece, geroasa in orele diminetii, cand vor fi conditii de ceata. Cerul va fi temporar noros, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de -6 grade, iar cea minima va fi de -8...-7 grade.

Joi cerul va avea innorari temporare. Va ninge local in sud-vestul, centrul si nord-estul tarii, mai ales in cursul zilei, iar in celelalte regiuni ninsorile, slabe cantitativ, se vor semnala pe arii restranse. Vantul va sufla moderat, cu intensificari in zona inalta de munte si izolat, ziua in vest, iar noaptea cu precadere in sud-est, spulberand trecator zapada.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -8 grade in nordul Moldovei si 2 grade in sud, iar cele minime se vor situa intre -15 grade in depresiuni si -5 grade pe litoral.

Niciun comentariu: