Tragere la sorti Europa League

Tragerea la sorti pentru play-off-ul Europa League a fost una favorabila pentru echipele din Liga 1, cel putin la o prima impresie. Dinamo va intalni pe Vorskla Poltava (Ucraina), Steaua pe TSKA Sofia (la care evolueaza Zicu si Junior Moraes), FC Vaslui pe Sparta Praga (Cehia), Rapid pe Slask Wroclav (Polonia), iar Gaz Metan Medias pe Austria Viena.

"Intalnim o formatie din campionatul Ucrainei, o echipa care, din informatiile pe care le-am cules in scurt timp, vine dupa trei victorii in campionat, se afla pe locul doi. In preliminarii au castigat trei jocuri si au facut un egal. Duminica o sa merg sa vad meciul lor cu Arsenal Kiev. Bineinteles ca o sa iau legatura cu Mircea Lucescu, cu siguranta ne va da mai multe informatii" - Liviu Ciobotariu, antrenor Dinamo (gsptv).

"Eu nu voiam sa cadem cu ei, o echipa care il are pe Zicu e o formatie buna, desi nu este de speriat. Steaua e echipa de finala Europa League. Nu mai pot exista mari surprize in fotbal. De exemplu, Barcelona ce surprize mai poate oferi? Asa si Steaua" - Gigi Becali (gsptv).

"Sunt antrenor si stiu foarte bine ca nu este vorba de favorite. Sunt doua meciuri in care ambele echipe pornesc cu sanse egale. Este o disputa importriva unei echipe poloneze, pentru a obtine calificarea este de munca. Din acest moment ne vom indrepta atentia catre campionatul Poloniei" - Razvan Lucescu, antrenor Rapid (gsp).

"Daca ne uitam in urna, puteam sa cadem cu Sevilla, cu Alkmaar. De olandezi vrem sa uitam, la acest moment pot spune ca este o tragere la sorti acceptabila. Stiu ca Sparta Praga reprezinta o forta importanta a fotbalului ceh. Vom avea probleme de lot insa, dupa accidentarea lui Canu, s-a accidentat si Papp, are ruptura de menisc" - Constantin Zotta, presedinte FC Vaslui (gsptv).

"Toti adversarii din aceasta faza sunt de calitate. E o echipa care in ultimii 3 ani a jucat in aceasta competitie, a fost si in grupe, e o formatie cu traditie. Dar avem si noi sansele noastre. Mi-ar fi placut sa jucam primul meci la noi... dar probabil vom juca pe teren propriu la Cluj, deci avem doua meciuri in deplasare. Sper sa revina Pirvulescu, avem multe accidentari si-asa" - Cristi Pustai, antrenor Gaz Metan Medias (sport.ro).


Play-off Europa League:
Maccabi Tel Aviv - Panathinaikos
Atletico Madrid - Vitoria SC
Shamrock Rovers - Partizan Belgrad
Metalist - Sochaux
Besiktas - Alania
Rosenborg - AEK Larnaca
Vorskla Poltava - Dinamo (locul 6 in campionatul Ucrainei)
Bursaspor - Anderlecht
AS Roma - Slovan Bratislava
Olympiacos Volou - PSG
Legia Varsovia - Spartak Moscova
Ekranas - Hapoel Tel Aviv
PAOK Salonic - Karpaty Lvov
Trabzonspor - Athletic Bilbao
Hearts - Tottenham
Steaua - TSKA Sofia (locul 3 in campionatul Bulgariei)
Maribor - Glasgow Rangers
Nordsjaelland - Sporting Lisabona
Dnipro - Fulham
Lokomotiv Moscova - Spartak Trnava
FC Sion - Celtic
Slask Wroclav - Rapid (vicecampioana Poloniei)
Litex - Dinamo Kiev
Lazio - Rabotnicki
CD National - Birmingham City
PSV - SV Ried
FC Thun - Stoke City
Aalesund - AZ Alkmaar
FC Vaslui - Sparta Praga (vicecampioana Cehiei)
Omonia - Salzburg
Zestafoni - Club Brugge
Hannover - FC Sevilla
HJK Helsinki - Schalke 04
Dinamo Tbilisi - AEK Atena
Rennes - Steaua Rosie Belgrad
Gaz Metan Medias - Austria Viena (locul 3 in campionatul Austriei)
SC Braga - Young Boys Berna
Standard Liege - Helsingborg.

Partidele se vor desfasura pe 18 si 25 august 2011. Marea finala a Europa League se va juca pe "National Arena" din Bucuresti.

Niciun comentariu: