Un elev de la un liceu din Arad a sarit de la fereastra clasei, aflata la etajul 1

Un elev de clasa a V-a de la un liceu din Arad a sarit, luni, de la fereastra clasei de cursuri, aflata la etajul intai al unitatii de invatamant, in urma incidentului, care s-a petrecut in timpul unei pauze, adolescentul fiind ranit si transportat la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad, informeaza Mediafax.

Incidentul a avut loc luni dimineata, intr-o pauza dintre cursuri, la Liceul "Adam Muller Guttenbrun" Arad, unde un elev de clasa a V-a a incercat sa coboare in curte pe fereastra, sala de clasa fiind la etajul intai al cladirii.
Conform directorului scolii, Maria Borlea, elevul a reusit sa coboare pe fereastra tinandu-se de un cablu prins de zidul exterior al cladirii, dar la o a treia incercare a sarit de la inaltime si si-a fracturat piciorul.
"Este un copil mai teribilist si a vrut sa le arate colegilor ca are aptitudini de sportiv. Colegii lui ne-au spus ca baiatul a coborat de doua ori de la fereastra pe cablul de la paratrasnet, care este prins de peretele exterior, iar a treia oara a vrut sa isi demonstreze curajul si a sarit de la etajul intai", a declarat Borlea.
In urma sariturii, elevul si-a fracturat un picior, iar profesorii au chemat o ambulanta, copilul fiind transportat la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad.
Medicii unitatii afirma ca baiatul este in afara pericolului si ca pe langa fractura de picior mai ale leziuni usoare pe corp.
Conducerea scolii a declarat ca in timpul incidentului usa salii de clasa a fost inchisa de catre elevi, pentru ca profesorul de serviciu sa nu poata vedea ce se intampla. Incidentul este cercetat de scoala, dar si de politisti.

Niciun comentariu: