Un britanic sustine ca l-a fotografiat pe Bownessie, versiunea engleza a monstrului din Loch Ness


Un tanar britanic sustine ca a reusit sa faca o fotografie cu telefonul celular unui monstru ce traieste in lacul Windermere, transmite ABC. Tom Pickles afirma ca in imaginea realizata de el se vede Bownessie, versiunea engleza a monstrului din Loch Ness, in Scotia. Fotografia facuta de Pickles s-a raspandit cu repeziciune pe Internet, starnind o multime de controverse.
Bownessie, asa cum este cunoscut el de localnici, ar fi fost fotografiat in urma cu o saptamana, in timp ce Pickles facea caiac-canoe pe lacul Windermere, in apropiere de Bowness, in Cumbria. In imagini se pot vedea mai multe proeminente ce se ridica deasupra suprafetei apei.
Potrivit publicatiei The Telegraph, imaginea realizata de tanarul de 24 de ani este "cea mai buna dovada pana in prezent" a existentei lui Bownessie. Fotografia aminteste de pozele similare ce par sa-l infatiseze pe Monstrul din Loch Ness.
"Fiecare proeminenta se misca asemenea unei unde, iar creatura inota rapid. Pielea sa era ca a unei foci, dar forma sa era complet anormala - nu semana deloc cu a vreunui animal pe care l-am vazut inainte", a declarat Pickles.
"Creatura era de dimensiunea a trei masini...l-am urmarit cam 20 de secunde", a adaugat tanarul, in timp ce Sarah Harrington, care il insotea pe Pickles, a spus ca "arata ca un sarpe urias".
BC precizeaza ca imaginea neclara a starnit o multime de controverse, iar multi afirma ca nu e vorba decat de un peste mai mare, a carui dimensiune a fost exagerata de catre cei doi caiacisti.
Primele relatari despre Bownessie au aparut in 2006.

Niciun comentariu: