Mihai Nita - senator de Slatina - doarme pe el in Parlamentul Romaniei

In anul 2008, odata cu schimbarea sistemului electoral, fiecare dinte noi si-a pus sperant ca aceia pe care il vom alege uninominal vor reprezenta mult mai bine intereselor comunitatii care le-a acordat votul si increderea. De la sperante pana la deziluzii nu este decat un pas, fapt dovedit de cazul senatorului de Slatina - Mihai Nita.
Desi acesta a primit votul si increderea slatinenilor, trimitandu-l in Senat pentru a-i reprezenta, se pare ca somnul este mult mai dulce pe scaunele comode ale senatului. Ba in plus, sa dormi pe 6.000 lei lunar nu mi se pare chiar de neglijat. Cand te mai gandesti ca Darius Valcov - primar de Slatina, si-a pus obrazul pentru Nita, cu siguranta te gandesti mult mai profund daca mai merita sa iti mai dai votul...sau...sa iti bagi picioarele.
Dar care sunt realizarile marete ale senatorului de Slatina dupa aproape 3 ani de mandat:
1. - 60.000 lei anual indemnizatie de parlamentar. Nu mai punem la socoteala masina cu sofer, telefon mobil, cabinet de parlamentar cu secretara si consilieri. Toate astea basca si platite din banii nostri, ai celor care l-am votat, creduli din fire si naivi.
2. Saracului om nu prea i-au priit acesti 3 ani de criza intrucat, deh, obrazul subtine de parlamentar cu cheltuiala se tine. "Putinii bani" primiti nu i-au fost de ajuns, incat a trebuit sa se imprumute in 2009, vreo 20.000 de euro. Sa mai zica cineva ca parlamentarii nu suporta criza alaturi de noi!
3. Cat despre marele realizari ale senatorului de Slatina, putem aminti:









PS. Va asiguram cu nu am omis nimic din realizarile lui Mihai Nita si nici nu am scris cu litere albe. Pentru asta va punem la dispozitie link-ul privind activitatea lui parlamentara
http://www.senat.ro/FisaSenator.aspx?ParlamentarID=57bddc38-4ec2-438b-8080-923926efaa06
Oricum sta bine la declaratii...politice: 26
Am doua rugaminti totusi la dvs, stimati cititori. Asta daca nu v-am plictisit prea tare:
1.urmati link-ul si cititi declaratiile policitice. Poate asa nu vei regreta votul dat, cu siguranta va vor smulge macar un zambet care poate valora enorm in aceasta perioada sumbra
2. cititi, va rog, in liniste acest articol, pentru a nu tulbura somnul distinsului nostru senator de Slatina

Niciun comentariu: