L-a salvat Piţurcă pe Găman? Dragomir şi fostul selecţioner s-au întâlnit înainte de şedinţa comisiei

Ieri, cu o zi înaintea întrunirii Comisiei pentru soluţionarea litigiilor, care va rezolva cazul lui Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu, la LPF şi-a făcut apariţia Victor Piţurcă. Fostul selecţioner s-a văzut cu Mitică Dragomir. Gestul lui Piţi e cel puţin ciudat, în contextul în care azi s-ar putea da o decizie la LPF.
Întâlnirea a survenit la o săptămână după ce ProSport a dezvăluit mişcările din fotbalul românesc, cazul lui Găman creând două alianţe în Liga I: una formată din Piţurcă şi Mitică Dragomir şi cealaltă compusă din Mititelu şi Mircea Sandu. Conform unor surse din cadrul ligii, fostul tehnician al oltenilor s-a dus direct în biroul lui Dragomir, cei doi stând de vorbă toată după-amiaza. Se pare că Piţurcă mizează pe ajutorul lui Mitică pentru ca Liga să-l declare liber pe fundaşul Valerică Găman. Chestionat pe această temă, preşedintele LPF a reacţionat dur când a venit vorba despre întâlnirea cu Piţi. "Numai un cretin sau un dobitoc ar putea să creadă că venirea lui Piţurcă la LPF înseamnă că ne băgăm peste cazul lui Găman şi Bărboianu. Este o instituţie publică şi poate veni oricine, iar Piţi a vorbit cu Vali Alexandru", a declarat Dragomir.

Jucătorii şi Mititelu, obligaţi să stea faţă-n faţă!
Deşi au evitat să se întâlnească în public, Găman, Bărboianu şi Mititelu vor fi nevoiţi să dea ochii unii cu alţii astăzi pentru prima dată de la izbucnirea scandalului. Cele două părţi au fost somate de comisia care analizează dosarul să se prezinte la audieri, urmând să dea câte o declaraţie în legătură cu cele întâmplate. "Dacă cineva dintre cei trei nu va veni, riscă mult! Jucătorii pot fi şi suspendaţi", a dezvăluit o sursă din cadrul LPF.

Niciun comentariu: