FC Arges - FC Piatra Olt 3-3

După confruntarea cu Sportul Vişina, FC Piatra Olt a susţinut, ieri, pe terenul sintetic al complexului „Nicolae Dobrin”, un meci de verificare în care a avut ca adversară divizionara secundă FC Argeş. Alb-vişiniii au deschis scorul în minutul 13, execuţia lui Dragalina din lovitură liberă lăsându-l fără reflex pe portarul piteştean.


Gazdele egalează zece minute mai târziu, însă golul lui Ion Marius nu este validat, arbitrul neobservând că mingea trimisă pe spaţiul porţii a ieşit pe sub plasă. În cele din urmă, FC Argeş reuşeşte să restabilească egalitatea prin Alin Popa, care înscrie cu un şut plasat la colţul scurt.
Două minute mai târziu, FC Piatra Olt este aproape de a înscrie prin Huţanu, însă cei care punctează pe tabelă sunt argeşenii, care la pauză se regăsesc în avantaj pe tabela de marcaj prin reuşitele lui Voicu şi Ion Marius.

Alb-vişiniii au revenit de la scorul de 3-1
În repriza a doua, principalii celor două formaţii schimbă aproape în totalitate distribuţiile din teren. După un început în care cele două grupări nu îşi creează faze importante de poartă, finalul meciului le aparţine elevilor lui Dan Oprescu, care în ultimele cinci minute reuşesc să recupereze din handicap.
Burcea punctează pe tabela de marcaj în minutul 85, iar înainte de fluierul de final al partidei Ivan stabileşte scorul final, 3-3, în urma unei lovituri libere de la 35 de metri executată perfect.
FC Piatra Olt: Bugiu, Bogdanovici, Preda, Lengyel, Giurcă, Huţanu, Ovidiu Niculescu, Vâlcică, Cozea, Alin Mihai, Dragalina. Au mai evoluat: Marinca, Sandu, Streinu, Burcea, Ciocan, Ivan, Ignat, Manea, Bancu, Neacşu, Yartey.
FC Argeş: Fundulea, Voicu, Negoiţă, Avramescu, Cotigă, Alin Popa, Răuţă, Deliu, Boboacă, Rover Cârstea, Marius Ion. Au mai evoluat: Zaharia, Cârstoiu, Sârbu, State, Ivănică, Stancu, Paraschivescu, Vintilă, Beurean.

Niciun comentariu: