Explozie la Uzina Mecanica de la Sadu: Doua femei au murit iar un barbat a fost ranit

Doua persoane au murit, vineri, iar o a treia a fost ranita in urma unui accident de munca produs la Uzina Mecanica de la Sadu, primele informatii aratand ca a fost vorba despre o explozie, anunta Mediafax. Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Gorj afirma ca a fost vorba despre o explozie urmata de un incendiu.

Primele informatii furnizate de reprezentantii Inspectoratului Teritorial de Munca de la Sadu arata ca este vorba despre doua femei care si-au pierdut viata si despre un barbat ranit.
Ultimul accident de la Sadu a avut loc in 16 noiembrie 2010. Atunci, un incendiu s-a produs la o sectie a Uzinei mecanice, iar o femeie a fost ranita.

Uzina Mecanica Sadu este situata in orasul Bumbesti Jiu din judetul Gorj, in apropierea drumului european E70 Targu Jiu - Petrosani. Uzina Mecanica Sadu produce munitie de infanterie, armament de infanterie si componente pentru acesta si elemente pirotehnice de initiere.
Uzina Mecanica Sadu figureaza in raportul ANAF ca aflandu-se in topul datornicilor catre stat din judetul Gorj. Administratorul special al UM Sadu este Marcel Hoara (PDL).

Niciun comentariu: