De unde are bani Bercea Mondialu? Afacerile lui sunt falimentare

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, înainte de prezentarea sa în faţa magistraţilor Anghel M. Sandu, alias Bercea Mondialu, este acţionar sau asociat la două firme firme care sunt falimentare. Una dintre ele nu a raportat nicodată situaţia la Registrul Comerţului.
Firmele lui Bercea Mondialu au toate caracteristile unor societăţi fantomă, care nu au plătiti niciodată impozite, mai ales la Registrul Comerţului nu există informaţii despre profit, cifră de afaceri sau orice alte date despre banii câştigaţi de interlopul care a fost arestat duminică.
Firma Bercea Mondial SRL a fost înfiinţată în anul 2004 şi are ca obiect de activitate întreţinerea şi repararea autovehiculelor, potrivit datelor existente la Registrul Comerţului, dar şi afaceri cu baruri.
Societatea a avut mai multe sedii sociale, iar potrivit singurelor date existente a deţinut patru baruri din judeţul Olt. Deşi firma este activă, niciodată Anghel M. Sandu nu a fost raportat bilanţurile societăţii către Registrul Comerţului, aşa cum fac toate firmele din România.
Cea de-a doua firmă a lui Bercea Mondialu este Spălătorie SRL, înfiinţată în anul 2004. Firma a fost deţinută alături de fratele său, Anghel Fănică, şi avea sediul în Slatina. Firma nu a raportat niciodată cifrele de afaceri la Registrul Comerţului. Ea a fost dizolvată recent de Bercea Mondialu.
Daca nu a obtinut venituri din aceste firma, de unde isi trage totusi averea colosala Bercea Mondial. Sa fie camatarie? Sa fie afaceri la negru? Sau amandoua?
Stiut este faptul ca Bercea Mondial detine mai multe imobile in Slatina, a caror situatie juridica nu este tocmai legala. Cum a intrat in poseia acestor bunuri ramane ca organele de ancheta sa stabileasca.
De notorietatea la vremea sa a fost conflictul pe care Bercea Mondial l-a avut cu fostul vice-primar Valeriu Matei. Gurile rele spun ca disputa a pornit tot de la afaceri mai mult sau mai putin dubioase.
Nu ar fi exclus ca in zilele urmatoare sa asistam la perchezitii la imbilele cu pricina.
Vazandu-l cumva la ananghie la reporni si primarul Valcov ofensiva impotriva demolarii imobilelor construite nelegal? Vom vedea in zilele urmatoare...

Niciun comentariu: