Bercea Mondial ramane in arest, Curtea de Apel Craiova a respins recursul interlopului


Interlopul Bercea Mondial ramane incarcerat, dupa ce Curtea de Apel Craiova a respins, miercuri, recursul la decizia Tribunalului Olt de arestare preventiva pentru 29 de zile, acesta fiind acuzat de tentativa de omor, anunta Agerpres. Magistratii Curtii de Apel Craiova considera recursul lui Bercea Mondial nefondat si il obliga pe acesta la plata cheltuielilor de judecata.
Bercea Mondial este acuzat de tentativa de omor, dupa ce saptamana trecuta l-ar fi injunghiat pe Ionut Anghel, zis Mercedes, de 17 ani, unul dintre nepotii sai.
Ionut Anghel si-a schimbat, miercuri, declaratia, si a sustinut ca de fapt a fost injunghiat de un var, si nu de unchiul sau, asa cum a spus initial. Mercedes sustine ca prima declaratie ar fi facut-o sub efectul anesteziei.
Ionut Anghel, zis Mercedes, a fost dus, in noaptea de joi spre vineri, la Unitatea de Primiri Urgente (UPU) a SJU Craiova, dupa ce ar fi fost injunghiat de doua ori de unchiul sau, Sandu Anghel, zis Bercea Mondial.
Tribunalul Olt a admis, duminica seara, cererea procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Olt de arestare preventiva pentru 29 de zile a lui Sandu Anghel.
Conflictele in familia lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, au inceput in vara anului trecut, in urma unor neintelegeri privind achizitionarea unui imobil.

Niciun comentariu: